top of page

Behandlinger

Fortell meg om eventuelle helseproblemer du har, slik at jeg kan være oppmerksomme på potensielle farer.
Tid per behandling er inn/ut av/på med klær .
Enkelte behandlingene kan også gjøres hjemme hos deg.


 

FOTSONETERAPI
Utføres av Monica Nicolaisen Amsen
Hun er utdannet som fotsonerterapeut ved Norsk akademi for naturmedesin.
Fotsoneterai er en flere tusen års gammel behandlingsform kjent fra flere kulturer. Man ser føttene som et speilbilde av kroppen. Ved å massere og trykke på soner under føttene som kan sette i gang kroppens egen evne til å helbrede seg selv.
Fotsoneterapi KAN hjelpe mot:

Muskel og leddsmerter

Stress, uro og spenninger
Ulike luftveislidelser: astma, allergi,

øre-nese-hals infeksjoner, bronkitt

Bihulebetennelse og kronisk tett nese
Fordøyelsesplager
Hodepine, migrene
Urinveisinfeksjon, sengevæting m.m
Plager ved overgangsalder
Spedbarn med kolikk
Utbrenthet

VIPPER OG BRYN
 
Farging av vipper og bryn kan forsterke dine egne trekk i ansiktet ved å dekke lyse og grå hår. Vippene vil se fyldigere og lengre ut, og øyenbrynene vil ramme inn ansiktet og gi et skarpere blikk. Tilbudet er tilgjengelig både for menn og kvinner.
 
Farging av vipper:
Jeg tilpasse fargen på vippene etter ditt ønske. Du kan velge en mørkere svart farge for et mer intenst blikk, eller en lysere brun farge for et mer naturlig uttrykk.  
Med litt farge på vippene kan du glede deg over en maskarafri hverdag med fyldigere og lengre øyevipper. Du vil få vakre øyne og et åpent blikk uten behov for sminke. Du kan selvfølgelig fortsatt bruke maskara ved behov.  
Holdbarheten på behandlingen varierer fra person til person, men vippefargen vil sitte i omtrent 4 uker. Effekten av behandlingen vil vare lenger dersom du unngår oljebasert sminkefjerner.  

Farging og forming av bryn 

Vi kan farge og forme dine bryn sik at de ramme inn ansiktet ditt og fremheve dine trekk. Vi vil tilpasse behandlingen etter dine ønsker og behov. Du kan selv velge om du ønsker et mer naturlig preg eller vil ha et mer definert blikk.  
Vi former brynene dine etter din ansiktsform og vil vise deg hvordan du kan vedlikeholde resultatet selv etter behandling. Behandlingen utføres både med voks og pinsett. 
Fargen er på sitt sterkeste rett etter behandling og vil lysne noe etter 1-2 dager. Forventet holdbarhet mellom 2-5 uker (avhengig av hudtype og renserutiner og syklusen på brynshårene). 
BRYNLAMINERING
Oppmåling, forming med voks, saks, pinsett og farge,, pluss en kjemisk behandling av hårene for å endre strukturen på brynshårene slik at man kan skape mer volum og tilpasse hårene til å skape ønsket form. Varighet 6-8 uker, det anbefales å vokse/nappe etter ca 3-4 uker.
VIPPELØFT
Vippeløft er en kjemisk behandling som løfter og bøyer vippene slik at man får et flott åpent blikk / som vil gi inntrykk av tettere vipper og mer volum. Behandlingen gir et mykt og behagelig resultat på naturvippene, og har blitt utviklet for å beskytte, forsterke, forbedre naturlige vipper

VIPPEEXTENSIONS
Vippeextensions er kunstige hår som blir limt på en og en naturlig vipp, for å skape en fyldig og en forlengende effekt. 
Det er syklusen på dine egne vipper som bestemmer hvor lenge vippene sitter på. Anbefales å få påfyll innen 2-3 uker 
FOTPLEIE
Fotpleie handler først og fremst om avslapning, velvære og kosmetikk, i kombinasjon med riktig stell av foten/neglen.
Mange ønsker å holde føttene friske og freshe, og med riktig og god fotpleie kan vi lettere oppnå dette.

En fotpleiebehandling inneholder blant annet fotbad, massasje, pleie (maske/kremer), fjerning av hard hud, negleklipp og stell.
ekstra er lakking og parafinvoksing av foten.
Har du sykdom på føttene dine og vil ha behandling for dette anbefaler jeg at du bruker en autorisert for terapaut. 
Parafinvoks behandling

Behandling med parafinvoks gjøres først og fremst som en del av manikyr eller pedikyr.

Sentrale effekter av behandlingen med parafinvoks er å gi huden økt fuktighet, i tillegg til at selve prosedyren er svært behagelig og avslappende for deg.

Blant de viktigste resultatene av parafinvoks er:

-Fuktighetsgivende og mykgjørende effekt på huden

-Varmer hendene eller føttene som behandles og øker blodsirkulasjonen under huden

-Øker effekten av fuktighetsgivende kremer og kremer med næringsstoffer og antioksidanter

-Bløtgjør neglebåndene og forbereder prepareringen av disse under manikyr og pedikyr

-Kan gi en smertestillende og avslappende effekt på slitne eller ømme hender og føtter.

HÅRFJERNING MED VOKS
Voksing er en trygg og effektiv metode for midlertidig hårfjerning. Vi fjerner hår både i ansiktet og på kroppen.
Rygg/legger/lår/armer/armhuler
For at vi skal kunne fjerne hårene med voks, må hårene være minimum 3-4 mm lange.

 Vi kan reagerer litt forskjellig på voksing. Det er ikke unormalt og få litt røde prikker, eller mildt utslett, spesielt hvis det er første gang du vokser.

Vi anbefaler og holde seg unna direkte sollys, solarium, klorvann/basseng, badstu og trening det neste døgnet, bare for å ikke trigge noe.

Vi anbefaler og gå til voksing hver 4–6 uke.

INDISK HODEMASSASJE
Indisk hodemassasje er en kombinasjon av myke massasjebevegelser på hodet og skuldrer kombinert med healing, som er dypt avslappende og skaper ro og balanse i både kropp og sjel

Massasje
Klassisk massasje er en dyptgående terapeutisk massasje som løser opp i muskelspenninger. Denne type massasje benytter man ofte i behandling av plager i rygg, nakke og skuldre, og er en av de mest etablerte behandlingsformene i muskel- og leddbransjen.
Aromaterapi healing massasje 3 behandlinger i 1.
Aromaterapi betyr behandling med lukt, og det er en populær form for alternativ/komplementær behandling, jeg bruker dette i mine massasje behandlinger. Det kan være med på å forebygger og lindre stress relaterte smerter i kroppen og gi en avslappende følelse.

 


KOPPING MASSASJE

Kopper er at de suger opp huden og på den måten skapes det et undertrykk  et vakuum. Huden smøres med olje og massasjen utføres ved at koppen dras langs musklene.
Vakuumet som dannes bidrar til en kraftig blodgjennomstrømning i underhud, muskler og bindevev som er en effektiv måte å utskille avfallstoffer fra bindevevet. Man kan derfor se på kopping som en veldig god form for DETOX og CELLULITT behandling (drenerende effekt). Som følge av behandlingen varmes musklene opp og slapper av samt at huden strammes opp. 
10 min Kopping tilsvarer ca 30 min massasje.
 
Kopping kan hjelpe og anbefales for:
-Muskel- og leddsmerter
-Stølhet og bevegelsehemming i hofteledd
-Stølhet og smerte mellom skulderbladene og skulderleddene
-Frozen shoulder
-Musearm, tennisalbue
-Korte og stramme muskler
-Artrose (slitasjegikt)
-Isjias smerter (ikke ved betennelse i isjiasnerven)
-Sene feste betennelser
-Spennings hodepine
-Ansikts lammelse
-Bihulebetennelser
-Allergi/forkjølelse
-Dårlig blodsirkulasjon i bekken, hofter og ben
-Cellulitter

 
Kopping utføres ikke ved:
-Feber
-Infeksjoner
-Akutte betennelser
-Hovne lymfeknuter
-Antibiotikakur
-Åpne sår
-Rosacea Acne (ved behandling i ansiktet)
-Blødningsforstyrrelser
-Blodfortynnende medisiner
-Diabetes
- På åreknuter
- kraftig Eksem
-Kreft hvis du er  underbehandling eller 3-5 år etter endt behandling.
-Graviditet
-Alvorlig psykisk ubalanse
-Alvorlige hjertesyke og andre pasienter med dårlig allmenntilstand må vurderes av lege før behandling.

 
HOTSTONES Massasje
I en varm steinmassasje blir det brukt varme stener under en vanlig klassiskmassasje, og eller aromaterapi. Varme steiner blir plassert på bestemte deler av kroppen.
Stenene er glatte og flate og vanligvis laget av vulkansk bergarter som kalles basalt. Disse bestemte steinene er valgt fordi de beholder varmen.
Denne typen varm terapeutisk behandling antas å ha oppstått i Kina for nesten 2000 år siden. Siden da har teknikken for bruk av steiner til helbredelse blitt brukt i mange forskjellige kulturer, inkludert Amerika, Afrika, Egypt og India
Fordeler
I tillegg til dyp avslapning er det mange fordeler med å ha en varm steinmassasje. 
 
smerte lindring
Varm steinmassasje har spesielt vært assosiert med symptomavlastning hos mennesker med en rekke forhold, som fibromyalgi og andre autoimmune lidelser.
Flere studier, inkludert på fibromyalgi, og revmatoid artritt, har knyttet moderate massasje teknikker med nedsatt smerte, og bedre bevegelsesomrâde.
Stress relief
Massasje er en effektiv metode for stressavlastning. Flere studier har vist at massasje reduserer stress og angst og forbedrer kardiovaskulær helse
Økt felles fleksibilitet
Muskelspenning kan gjøre det vanskelig og mer smertefullt å bevege leddene. Massasje bidrar til å slappe av muskler, noe som gjør det lettere og mer behagelig for noen å flytte. Personer med visse leddsykdommer kan ha særlig nytte av varm steinsmassasje.
Redusert muskelspasmer og spenning
Muskler som er spente og i spasmer kan forårsake mye smerte og forstyrre det daglige livet. Redusere betennelsen og spenningen i skjelettmuskulaturene letter både muskelspasmer og smerte.
Som tidligere sagt kan massasje og bruken av varme steiner fremme avslapning av muskler og ledd i kroppen for å lette både smerte og spasmer.
Bedre søvn
Mange sover ikke godt. Faktorer som stress, søvnløshet og travle rutiner betyr at de får mye mindre enn de anbefalte 7-8 timers søvn hver natt.
En gjennomgang av noen litteratur om effektiviteten av massasje viser at det er nyttig å fremme avslapping og søvn hos eldre mennesker.

Risikoer
Alle som har skader eller brudd i huden, bør unngå en varm steinmassasje til de skadene har helbredet.
Nylige eller alvorlige blåmerker, kutt eller skraper, solbrenthet eller åreknuter øker risikoen for ytterligere vevskader eller skade. De øker også muligheten for infeksjon å bli introdusert via bakterier fra massasjoljer eller steiner.
Infeksjon eller sykdom
ALLE med feber, forkjølelse eller influensa bør unngå en massasje til de føler seg bedre.
Noen med feber kan spre sin bakterier, og de vil ha problemer med å regulere kroppstemperaturen også. Dette vil la dem føle seg mer ubehagelig når varme steiner legges på huden.
Hjertesykdom
Hjertesykdom kan forårsake hevelse eller andre problemer i blodårene eller arteriene, som begge kan bli negativt påvirket av en massasje.


 
Healing
 
Healing er et engelsk ord og betyr å gjøre hel, hele, helbrede. Healing er en helhetlig og tradisjonell behandlingsform som brukes i mange former. Det har vært praktisert i alle kulturer siden forhistorisk tid. Healing er en naturlig evne som en kan videreutvikle og styrke. Den som gir healing søker å hjelpe andre mennesker eller levende vesener til bedre helse, velvære og livskvalitet ved hjelp av ikke-fysiske metoder. En healer helbreder ingen, men kan fungere som en katalysator i prosessen. Healing som behandling, og de dype prosessene som finner sted i et individ underveis ligger fremdeles i et hittil udefinerbart og uforklarlig domene. Ingen vet hva som skjer i enkeltindividets energisystem.
https://www.paradigmuniversity.com/healingakademiet.html 

 

 
Fjernhealing
er det samme som vanlig healing bare du trenger ikke å komme til meg, jeg sender deg energier der du er. Jeg vil først sende sms eller ringe deg for å gi deg litt informasjon og at du samtykker Og hva du vil ha healing for :-)
Det eneste du trenger er å ta i mot de energiene du får sendt, når det passer deg :-)

 
NLP
Nevro Lingvistisk Programmering er et selvstendig fagområde som interesserer seg i subjektive erfaringer, kognitiv adferd og menneskelig psykologi
NLP er en effektiv, praktisk og resultatorientert metode som gir verktøy for å gjøre positive endringer og bedre kommunikasjonen mellom mennesker.
Det er en kognitiv psykologi og selvhjelppsykologi​
NLP er god for å endre i fastlåste tankemønster og atferd
 
Nevrotapping​

Her får du lære å bruke teknikken nevro tapping på deg selv.
Nevro tapping eller Nevro lingvistisk Tapping (NLT) er en terapeutisk behandlingsform som integrerer teknikker fra NLP, meridian systemet og tidsbaserte teknikker. Ved å kombinere de beste elementene fra ulike behandlingsformer kan man oppnå større helhetlig terapeutisk effekt enn bare ved å ta i bruk en av dem. Gjennom nevro tapping kan man raskt skape positive endringer for å håndtere utfordringer. 
Nevro tapping er et effektivt verktøy for selvhjelp og mestring.Metoden brukes til å generere positive tanker og overbevisninger som støtter livskvalitet. Nevro tapping har visst seg spesielt nyttig for angst, PTSD, stress og fobier. ved å stimulerer spesifikke meridian punkter med tapping.
https://www.paradigmuniversity.com
Mindfulness
Det er eldgammel meditasjonstradisjon med røtter i buddhistisk tenkning og praksis og en måte å møte lidelse i livet på. Mindfulness er en dyp men enkel metode for personlig vekst og åndelig utvikling. Det benyttes for å fremme en bedre helse og et bedre vel vær. Ved å praktiserer mindfulness over tid opplever mange at de er mer tilfredse og fungerer bedre på mange plan.  Det å være tilstede i nuet og skru av tankene noen minutter hver dag kan gi deg økt energi, konsentrasjon, økt kreativitet,bedre fokus og oppmerksomhet. gi deg større toleranse, redusere behovet for medisiner, koffein,tobakk, alkohol og narkotika m.m  Du får en økt arbeidsytelse og produktivitet.
Og ikke minst økt Selvbilde og selvtillit.
Jeg blir å ha mindfulness samlinger litt over alt, også hjemme hos meg.
Mer info om pris og tidspunkt kommer etterhvert som jeg får organisert for disse kveldene/ettermiddagen/dagene.
 
OTOPATI 
 
Otopati – eller ørelysbehandling som det også kalles, er en gammel folkemedisinsk tradisjon.
Ørelys er et naturprodukt og har vært mye brukt av både Hopi-indianerne og kineserne gjennom årtusner. Selve metoden har sitt utspring i indianernes seremonier i forbindelse med øreplager.
Behandlingsmetoden har vært utbredt i Norge og i 1998 ble det stiftet et eget forbund: «Norske Otopaters Forbund» – NOF, som blant annet utga sitt eget tidsskrift «Hørerøret», som utkom 6-8 ganger pr. år.
Metoden renser øregangene ved hjelp av et spesielt rør, som tennes på. Ørelysbehandling, otopati brukes ved: Tinnitus/øresus, Trykk- og utligningsplager, Kløe og ubehag, Væskeansamlinger, Kroniske ørebetennelser, Hodepine/migrene. Nedsatt hørsel, Bihulebetennelse, Propper i ørene
Det anbefales at man drikker et par glass vann etter endt behandling.
Ørelysbehandling bør ikke skje ved akutt ørebetennelse eller ved dren i øret.
Ved skade på trommehinnen og ved eksem bør man være forsiktig med ørelysbehandling.
Krystallhealing. Husrens. Jobbe med Chakraen, mindfullness, meditasjon m.m 
Jeg kombinerer mye av dette i alle behandlinger.
 


Kjøretillegg for behandling hjemme hos kunder er på 3.50 pr km

Ta kontakt for  timebestilling eller for info.
Selger gavekort.
Arbeidsplasser, syklubber m.m
Ta kontakt for ett gruppetilbud.

Tar forbehold om feil på siden.

iStock-1179645206.jpg
bottom of page